هند هلد

انبار گردانی و مکانیزه کردن سیستم انبار وپخش مبتنی بر بارکد

نرم افزار مکانیزه کردن انبار و رد یابی محصولات مبتنی بر بارکد

معمولا یکی از مشکلات شرکت ها و کارخانجات که محصولات مختلفی را در بازار ارائه می کنند جمع آوری، نگهداری و بازیابی اطلاعات از زمان وارد شدن محصولات به انبار نگهداری، و پخش و تحویل کالا می باشد که این طرح در جهت مرتفع کردن مشکلات و بهینه کردن فعالیت های جمع آوری اطلاعات در بخش های مختلف برای بالا بردن دقت و سرعت و همچنین جلوگیری از خطای انسانی تهیه شده و سعی بر این شده تا حد امکان در فرایندهایی که بتوان از تجهیزات شناسایی خودکار استفاده کرد، بستری فراهم شود تا در کنار ساده سازی، راندمان بیشتری را در بلند مدت داشته باشیم.

به صورت کلی سیستم هایی که مورد بررسی قرار خواهیم داد به شرح زیر می باشد:

1-شناسه گذاری کالا و چاپ لیبل

برای بسته بندی کالا در سیستم بارکد نیاز به شناسنامه دار کردن محصول می باشد تا بتوان در ادامه چرخه ردیابی و انبارش محصول از بارکدی که در این بخش ایجاد شده است استفاده نمود.

در این بخش موارد زیر در نظر گرفته می شود:

1) هرکالا می تواند دارای چندین نوع بسته بندی و مقدار در بسته باشد.

2)برای هر کالا پارامتر های مهم و شماره بچ(سری ساخت) در نظر گرفته می شود.

3)تاریخ تولید و انقضا در سیستم بسته بندی هم روی لیبل هم در بارکد محصول در نظر گرفته می شود.

4)خروجی این سیستم تولید لیبل برای هر محصول می باشد که به عنوان شناسنامه محصول بر روی هر بسته بندی که از خط خارج می شود الصاق می گردد.

5)درج قیمت مصرف کننده روی لیبل و قرار دادن مبلغ در الگوریتمی که برای بارکد در نظر گرفته شده برای کاربرد در انبار های پخش.

بر روی هر لیبل نیز بارکدی که به عنوان شناسه محصول در سیستم مورد استفاده قرار می گیرد که هم به صورت آنلاین در انبار تحویل گیرنده کالا و هم به صورت آفلاین در انبار های دیگر پخش حاوی اطلاعات مورد نیاز جهت ورود و خروج کالا می باشد.

2- مدیریت انبار پخش

1) رسید انبار

رسید انبار در انبار های پخش به دو صورت انجام می گیرد:

1-دریافت کالاهای تولید داخل

2- دریافت کالاهای تولید خارج

در رسید دریافت از تولید داخل در صورتیکه کالا توسط تامین کننده یا تولید کننده دارای بارکد باشد با خواندن بارکد محصولات که بر روی کارتن آنها الصاق شده رسید انبار به صورت مکانیزه انجام می گیرد و برای پالت آن یک لیبل کلی که حاوی اطلاعات کامل آن بسته می باشد توسط پرینتر کمری که به صورت بلوتوث با دستگاه هند هلد در ارتباط می باشد، چاپ خواهد شد.

در رسید دریافت کالاهای تولید خارج مشخصات کالا توسط اپراتور وارد می شود و برای هر واحد بسته بندی کالا یک لیبل در صورت لزوم چاپ و الصاق خواهد شد که در ادامه عملیات های انبارداری از آن استفاده خواهد شد. که این فرآیند همانند رسید تولید داخل می باشد با این تفاوت که این رسید به موجودی اصلی اضافه نخواهد شد و نیاز به تایید دارد تا اصطلاحا ازقرنطینه خارج شود.

لازم به ذکر است که به واسطه ارتباط دستگاه هند هلد از طریق شبکه wifi کلیه اطلاعات مورد نیاز کاربر جهت ورود اطلاعات مانند لیست کالا، انواع بسته بندی، بارکد های تامین کنندگان و انواع بسته بندی کالا قابل انتخاب و ثبت می باشد.

2)حواله انبار

پس از بررسی فنی ارتباط نرم افزار ها در محل، مبنای صدور حواله انبار در سیستم بارکد که اصطلاحا فرم درخواست کالا از انبار نامیده می شود، مشخص میشود

http://barcodescanner.ir/

http://bordarhoshmand.com/

https://www.urovo.com/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *